Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Termostat Ngenic Tune
Termostat Ngenic Tune
Termostat Ngenic Tune
Termostat Ngenic Tune

Termostat Ngenic
Tune

4 290 kr

Se priset!

Termostat Ngenic Tune

Tune

4 290 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Ngenic Tune är en smart termostat som hjälper till vid uppvärmning av hemmet. Det är ett självstyrande system som hjälper till att spara pengar och energi.
Varumärke

Beskrivning

Ngenic Tune är en smart termostat som hjälper till vid uppvärmning av hemmet. Det är ett självstyrande system som hjälper till att spara pengar och energi.
En smart termostat för vattenburna värmesystem
Ngenic Tune är ett självlärande system som genom att ta hänsyn till bland annat temperatur, solinstrålning och husets värmedynamik minskar onödig uppvärmning och ser till att du får en ökad komfort med en jämn och behaglig inomhustemperatur. Systemet är kompatibelt med de flesta värmesystem och passar bra till fjärrvärme, bergvärmepumpar, luft- och vattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och elpannor.

Enkel installation och smidig kontroll från telefonen
Med det enkla och pedagogiska installationsflödet får du enkelt igång Ngenic Tune i ditt hus. Allt som behövs för att färdigställa installationen kommer med i paketet. Via mobilappen får du full kontroll över uppvärmningen av ditt hus - direkt från fickan. Välj enkelt din önskade temperatur, se historisk data och skapa planeringar när du är bortrest.

Minska den totala energiförbrukningen
När Ngenic Tune sparar energi åt dig bidrar det till att minska den totala energiförbrukningen och med ett smartare elnät minskar behovet av klimatpåverkande elproduktion. Om du har ett elavtal med timpris kan du aktivera elprisstyrning i mobilappen. Termostaten kommer då att anpassa elförbrukningen efter elpriserna samtidigt som den siktar på att ligga så nära din önskade temperatur som möjligt.

Medföljer i paketet
- Gateway: Ethernet och USB ingång. Kopplas till en DC adapter som följer med till gatewayen. Gatewayen har förbrukning på mindre än 1 W och använder alltså väldigt lite el.
- Innegivare: Temperaturgivare och ljussensor (synligt och infrarött ljus). Drivs av två st vanliga AAA batteri. 5-10 års batterilivslängd beroende av förhållandet. Batterier medföljer.
- Styrenhet: 3,5 mm plug för snabbkoppling mot värmesystemet. Drivs av två st vanliga AAA batteri. 5-10 års batterilivslängd beroende av förhållandet. Batterier medföljer.
- Kommunikation: Gatewayen kopplas till Internet genom en 10/100BASE-TX Ethernet kabel (vanligt Internetkabel). Radionätverk mellan gateway, styrenhet och innegivare via ett propietärt IEEE 802.15.4 kompatibel radio. Alla delar tillverkas av plast med flamskyddsmedel. Ngenic Tune är dessutom helt fri från bly och tungmetaller.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeNgenic
Art.Nr.Tune V3
FärgVit
Höjd80 mm
Bredd300 mm
Djup150 mm
Vikt1 kg
EAN-nr7350090660015