25% Rabatt

Skjutdörr DecoSlide FUNKIS

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 3 395 kr

Du sparar 849 kr

2 546 kr

Delbetala från 117 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

DecoSlide® skjutdörrar levereras inklusive skenor och passar i alla rum med en takhöjd på 210 - 250 cm. Skjutdörr DecoSlide® FUNKIS™ ger dig möjlighet att blanda olika material i frontskivorna och mellanstyckena för att skapa en dörrlösning med personligt utseende eller för att matcha rummets design. Tack vare det patenterade måttanvisningssystemet, är det snabbt, säkert och enkelt att montera skjutdörrarna i rätt höjd, så att de passar perfekt till just ditt rum. Du får alltid marknadens kraftigaste aluminiumprofiler, alltid de bästa justerbara hjulen och branschens bästa monteringsanvisningar med QR-koder och små videoklipp till varje enskild punkt.

Läs mer
DecoSlide® skjutdörrar passar i alla rum med en takhöjd på 210 - 250 cm. Tack vare det patenterade måttanvisningssystemet, är det snabbt, säkert och enkelt att montera skjutdörrarna i rätt höjd, så att de passar perfekt till just ditt rum. Skjutdörr DecoSlide® FUNKIS™ ger dig möjlighet att blanda olika material i frontskivorna och mellanstyckena för att skapa en dörrlösning med personligt utseende eller för att matcha rummets design. Du får alltid marknadens kraftigaste aluminiumprofiler och alltid de bästa justerbara hjulen.

Golv- och takskenor samt grepplister levereras i marknadens kraftigaste aluminium, vilket också är 100 % återanvändbart. Inkl. pluggar och skruvar till takskenan, samt limkuddar för montering av golvskenan, så att du inte behöver borra eller skruva i golvet. Golvskenan har också en integrerad, grå gummilist på framkanten så att den tätar utan fogning. Levereras med branschens bästa monteringsanvisningar med QR-koder och små videoklipp till varje enskild punkt.

DecoSlide®-produkter kompromissar aldrig med kvaliteten. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist och skjuter dörren åt sidan. Du kan nästan inte höra att den rullar förbi den intilliggande dörren. Låt den rulla ut till slutet av skenan och låt det raffinerade mjukstängningssystemet (tillval) sköta resten. Och det tar inte lång tid. Beställ online och få leverans direkt till dörren inom loppet av några vardagar. Del-elementen är packade i platta lådor, så glöm allt krångel med att få dem in i hemmet. Även om du bor i en etagelägenhet med en smal trappuppgång, så är det inget problem. Det är nämligen först i samband med monteringen som du definierar och skapar den önskade höjden på den färdiga skjutdörren. Designen har hedrats med en tilldelning av det internationella designpriset i Tyskland: iF Design Awards.

Du kan även beställa extra skenor om du behöver det eller om du vill ha fler spår till placera dina dörrar. DecoSlide® komfort paket kan beställas om du vill ha mjukstängning på den yttersta höger / vänster dörr, positionsstopp till eventuella center skjutdörrar och ändstopp till takskenan, så att du kan bestämma var de individuella skjutdörrarna måste stoppas.

Det finns flera anledningar att välja DecoSlide skjutdörrar:
- DecoSlide skjutdörrar anpassas enkelt och säkert från golv till tak i alla rum med en takhöjd på 210 - 250 cm.
- Skjutdörrarnas fronter är gjorda av robusta träskivor med fin strukturyta i slitstark melamin.
- Fronterna är enkla att rengöra och kräver ingen form av underhåll.
- Golv- och takskenor samt grepplister levereras i marknadens kraftigaste aluminium. Alla aluminiumprofiler är ytbehandlade i en mycket fin och exklusiv borstad look med vackra detaljer.
- Allt aluminium i DecoSlide skjutdörrskombinationer är till 100 % återanvändbart.
- DecoSlide skjutdörrar levereras med hjul i hög kvalitet med kullager och inbyggd möjlighet att finjustera skjutdörrens fri höjd.
- 10 års garanti – även på rörliga delar såsom hjul och mjukstängning.
- Allt är förborrat, stansat och förberett för enkel och säker montering av produkten.

Tips:
Om du behöver låga skjutdörrar till ett snedtak eller liknande, kan du göra två skjutdörrar av varje hel dörr. Vid de tillfällena behöver du bara meddela oss om hur många hjul du behöver - så skickar vi dem till dig. Max. höjd golv till tak med halva dörrar är 128 cm.

Dokument

Egenskaper

Varumärke DecoSlide
Art.Nr. 62-5-1-1D
Bredd 620, 820, 1020 mm
Yta Melamin
Profil Aluminium
Fyllning 1 Grå Ek, Ljus Ek, Mörk Ek, Svart Ek, Vit Ek
Fyllning 2 Grå Ek, Ljus Ek, Mörk Ek, Svart Ek, Vit Ek
Max Höjd 2500 mm
Min Höjd 2100 mm
Antal Dörrar 1 st
Serie FUNKIS
Typ Fast mått
Djup 35 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Skjutdörr DecoSlide FUNKIS
2 546 kr
3 395 kr
Skjutdörr Lundbergs Standard
959 kr
1 095 kr
Skjutdörr Elfa Vista Plain
2 056 kr
2 570 kr
Skjutdörr Elfa Original
1 545 kr
1 931 kr
Skjutdörr Lumi Trendline
1 526 kr
2 034 kr
Profil Aluminium Silverfärgat stål - - -
Max Höjd 2500 mm - 2563 mm 2485 mm 2488 mm
Min Höjd 2100 mm - 300 mm - 300 mm
Typ Fast mått Fast mått Måttanpassad Måttanpassad Måttanpassad
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt