30% Rabatt

Skjutdörr DecoSlide SHAKE

Tillval + kr

Rek. pris 2.895 kr

Du sparar 869 kr

2.026 kr

Kampanjpris, endast 4 dagar kvar!

Delbetala från 93 kr/mån

Jämför
Lagervara
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
Fri frakt!

Beskrivning

DecoSlide® skjutdörrar levereras inklusive skenor och passar i alla rum med en takhöjd på 210 - 250 cm. Skjutdörr DecoSlide® SHAKE™ kännetecknas av enkla, rena linjer. Välj färg själv och njut av hur de fyra frontskivorna bildar en vacker yta med stilrent utseende. Tack vare det patenterade måttanvisningssystemet, är det snabbt, säkert och enkelt att montera skjutdörrarna i rätt höjd, så att de passar perfekt till just ditt rum. Du får alltid marknadens kraftigaste aluminiumprofiler, alltid de bästa justerbara hjulen och branschens bästa monteringsanvisningar med QR-koder och små videoklipp till varje enskild punkt.

Läs mer
DecoSlide® skjutdörrar passar i alla rum med en takhöjd på 210 - 250 cm. Tack vare det patenterade måttanvisningssystemet, är det snabbt, säkert och enkelt att montera skjutdörrarna i rätt höjd, så att de passar perfekt till just ditt rum. Skjutdörr DecoSlide® SHAKE™ kännetecknas av enkla, rena linjer. Välj färg själv och njut av hur de fyra frontskivorna bildar en vacker yta med stilrent utseende. Du får alltid marknadens kraftigaste aluminiumprofiler och alltid de bästa justerbara hjulen.

Golv- och takskenor samt grepplister levereras i marknadens kraftigaste aluminium, vilket också är 100 % återanvändbart. Inkl. pluggar och skruvar till takskenan, samt limkuddar för montering av golvskenan, så att du inte behöver borra eller skruva i golvet. Golvskenan har också en integrerad, grå gummilist på framkanten så att den tätar utan fogning. Levereras med branschens bästa monteringsanvisningar med QR-koder och små videoklipp till varje enskild punkt.

DecoSlide®-produkter kompromissar aldrig med kvaliteten. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist och skjuter dörren åt sidan. Du kan nästan inte höra att den rullar förbi den intilliggande dörren. Låt den rulla ut till slutet av skenan och låt det raffinerade mjukstängningssystemet (tillval) sköta resten. Och det tar inte lång tid. Beställ online och få leverans direkt till dörren inom loppet av några vardagar. Del-elementen är packade i platta lådor, så glöm allt krångel med att få dem in i hemmet. Även om du bor i en etagelägenhet med en smal trappuppgång, så är det inget problem. Det är nämligen först i samband med monteringen som du definierar och skapar den önskade höjden på den färdiga skjutdörren. Designen har hedrats med en tilldelning av det internationella designpriset i Tyskland: iF Design Awards.

Du kan även beställa extra skenor om du behöver det eller om du vill ha fler spår till placera dina dörrar. DecoSlide® komfort paket kan beställas om du vill ha mjukstängning på den yttersta höger / vänster dörr, positionsstopp till eventuella center skjutdörrar och ändstopp till takskenan, så att du kan bestämma var de individuella skjutdörrarna måste stoppas.

Det finns flera anledningar att välja DecoSlide skjutdörrar:
- DecoSlide skjutdörrar anpassas enkelt och säkert från golv till tak i alla rum med en takhöjd på 210 - 250 cm.
- Skjutdörrarnas fronter är gjorda av robusta träskivor med fin strukturyta i slitstark melamin.
- Fronterna är enkla att rengöra och kräver ingen form av underhåll.
- Golv- och takskenor samt grepplister levereras i marknadens kraftigaste aluminium. Alla aluminiumprofiler är ytbehandlade i en mycket fin och exklusiv borstad look med vackra detaljer.
- Allt aluminium i DecoSlide skjutdörrskombinationer är till 100 % återanvändbart.
- DecoSlide skjutdörrar levereras med hjul i hög kvalitet med kullager och inbyggd möjlighet att finjustera skjutdörrens fri höjd.
- 10 års garanti – även på rörliga delar såsom hjul och mjukstängning.
- Allt är förborrat, stansat och förberett för enkel och säker montering av produkten.

Tips:
Om du behöver låga skjutdörrar till ett snedtak eller liknande, kan du göra två skjutdörrar av varje hel dörr. Vid de tillfällena behöver du bara meddela oss om hur många hjul du behöver - så skickar vi dem till dig. Max. höjd golv till tak med halva dörrar är 128 cm.

Dokument

Egenskaper

Varumärke DecoSlide
Art.Nr. 62-12-1-0D
Bredd 620, 820, 1020 mm
Yta Melamin
Profil Aluminium
Max Höjd 2500 mm
Min Höjd 2100 mm
Fyllning Grå Ek, Ljus Ek, Mörk Ek, Svart Ek, Vit Ek
Antal Dörrar 1 st
Serie SHAKE
Typ Fast mått
Djup 35 mm

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Skjutdörr DecoSlide SHAKE

2.026 kr

2.895 kr

Skjutdörr Lundbergs Standard

959 kr

1.095 kr

Skjutdörr Elfa Original

1.594 kr

1.875 kr

Skjutdörr Elfa Vista Plain

2.121 kr

2.495 kr

Skjutdörr Pelly 200

1.801 kr

1.942 kr

Profil Aluminium Silverfärgat stål - - -
Max Höjd 2500 mm - 2485 mm 2563 mm 2450 mm
Min Höjd 2100 mm - - 300 mm 500 mm
Typ Fast mått Fast mått Måttanpassad Måttanpassad Måttanpassad
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt

Andra produkter i serien SHAKE från DecoSlide

Tillbehör du kan behöva

 • Golv och Takskenor DecoSlide

  DecoSlide® aluminium golv- och takskenor.

  1.195 kr

  1.295 kr

  Köp till
 • Komfortpaket DecoSlide

  DecoSlide® komfortpaket för skjutdörrar.

  1.195 kr

  1.295 kr

  Köp till
 • Gavelsida DecoSlide SMARTDROBE

  DecoSlide gavelskiva används när en eller båda sidorna av garderoben är fristående. Gavelsidan är tredelad och sätts lätt ihop till ett stycke före montering. Gavelsidan anpassas till takhöjden i det rum där garderoben ska stå. Gavelsidans fulla höjd är 250 cm och djupet 68 cm så att den passar perfekt till DecoSlide skjutdörrar och garderob. Gavelsidan ger en snygg finish så att din garderob sluter tätt mot taket sedd från sidan. Levereras i en kraftig 19 mm profil och med en slitstark mattvit melaminyta.

  749 kr

  795 kr

  Köp till
 • Garderob DecoSlide SMARTDROBE 40

  Skåp med fem hyllor och bakstycke. Snygg finish med vita kanter och starka metallkonsoler som är dolda inuti hyllorna. Hyllor och sidor i extra kraftig 19 mm profil för optimal stabilitet och bärkraft.

  1.795 kr

  1.995 kr

  Köp till
 • Garderob DecoSlide SMARTDROBE 60

  Skåp med fem hyllor och bakstycke. Snygg finish med vita kanter och starka metallkonsoler som är dolda inuti hyllorna. Hyllor och sidor i extra kraftig 19 mm profil för optimal stabilitet och bärkraft.

  1.995 kr

  2.195 kr

  Köp till
 • Garderob DecoSlide SMARTDROBE 80

  Skåp med fem hyllor och bakstycke. Snygg finish med vita kanter och starka metallkonsoler som är dolda inuti hyllorna. Hyllor och sidor i extra kraftig 19 mm profil för optimal stabilitet och bärkraft.

  2.195 kr

  2.395 kr

  Köp till
 • Spotlight DecoSlide Shield-LED med Sensor

  Trådlös LED-spotlight med rörelsesensor för optimal batteribesparing. Har ett klart och svagt ljusblått ljus och monteras snabbt och enkelt med tre medföljande skruvar.

  229 kr

  245 kr

  Köp till
 • Spotlight DecoSlide Square-LED med Sensor

  Trådlös LED-spotlight med rörelsesensor. Passar till garderober och skåp i kök och tvättstuga. Lyser klart och svagt ljusblått både framåt, bakåt och åt sidorna. Monteras snabbt och enkelt med tre medföljande skruvar.

  229 kr

  245 kr

  Köp till
 • Belysning DecoSlide Long-LED med Sensor

  LED-belysning med rörelsesensor för optimal batteribesparing. Med automatisk tänd-/släckfunktion. Kan med fördel monteras på baksidan av takskenan och ger ett modernt blått ljus. Monteras snabbt och enkelt med två medföljande skruvar eller med dubbelhäftande tejp.

  199 kr

  Köp till
 • Spotlight DecoSlide Ufo-LED med Sensor

  Trådlösa LED-spotlight med rörelsesensor och automatisk tänd-/släckfunktion ger optimal batteribesparing. Ger ett klart vitt ljus och du kan med ett knapptryck välja mellan 3 inställningar av ljusstyrkan. Monteras snabbt och enkelt med tre medföljande skruvar.

  249 kr

  275 kr

  Köp till
 • Halogen Spotlight DecoSlide Flat

  Exklusiv och stilren skåplampa med halogenspotlight i hög kvalitet och snygg finish i silvermetall. Snabb och enkel installation. Produkten levereras inkl. halogenspotlight. Monteras snabbt och enkelt med medföljande skruvar och pluggar.

  299 kr

  330 kr

  Köp till