020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  46% Rabatt

  Trådlös IP-Kamera Smartwares C903IP.2

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 725 kr

  Du sparar 793 kr

  932 kr

  Delbetala från 20 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Smartwares SW C903IP.2 IP-kamera är en trådlös säkerhetskamera som du ansluter till ditt internetnätverk för att överför filmupptagning till din dator eller smartphone. Om du föredrar en fast kabelanslutning istället för Wifi, är detta också möjligt via LAN. Eftersom du kan se videoinspelning närsomhelst och överallt, är en IP-kamera det perfekta sättet att hålla koll på dina tillhörigheter. Detta ger en känsla av trygghet, vart du än befinner dej.

  Läs mer
  Smartwares WiFi IP-utomhuskamera
  Smartwares SW C903IP.2 IP-kamera är en trådlös säkerhetskamera som du ansluter till ditt internetnätverk för att överför filmupptagning till din dator eller smartphone. Om du föredrar en fast kabelanslutning istället för Wifi, är detta också möjligt via LAN. Eftersom du kan se videoinspelning närsomhelst och överallt, är en IP-kamera det perfekta sättet att hålla koll på dina tillhörigheter. Detta ger en känsla av trygghet, vart du än befinner dej.

  Smartwares SW C903IP.2 är IP66 vattentät och kan därför installeras både inom och utomhus. Dessutom är denna IP-kamera från Smartwares utrustad med en rörelsedetektor med timerinspelning alt manuell styrning. När en inspelning startar, kommer du att meddelas via push notis att någonting har aktiverat PIR sensorn. Med hjälp av de infraröda lysdioderna har kameran även mörkerseende på upp till 20 meter.

  Paketet innehåller
  - SW C903IP.2 kamera
  - Skruvar och pluggar för montering
  - kamerastativ
  - Löstagbar antenn
  - CD-ROM med programvara
  - Bruksanvisning
  - DC strömförsörjning
  - Ethernet-kabel

  Egenskaper
  - WiFi (trådlöst) eller LAN (kabel)
  - Plug & Play: IP-adress tilldelas automatiskt av nätverket
  - Tillgänglig via smartphone/surfplatta(app finns)
  - Stöd för 9 samtidiga användare
  - Rörelsedetektering eller manuellt sparande av inspelning
  - Alarmsignal(push) eller e-post efter detektion

  Specifikationer
  Kamerans sensor: ¼ "CMOS
  Kameraupplösning (pixlar): 320x240 (QVGA), 640x480
  Objektiv: f: 6mm, F: 2,0
  Ljusflöde: 0,5 Lux
  Natt lysdioder: 24
  Video komprimeringsformat: MJPEG
  Justerbar bildhastighet: 30 fps @ QVGA, 15 fps @ VGA
  Portar: LAN
  Effekt: 230VAC / 5VDC, 2.0A
  Strömförbrukning: <5W
  Arbetstemperatur: -10 ° ~ + 40 °
  Garanti: 3 år

  Installation
  Installation av denna IP-kamera från Smartwares är mycket enkel. Smartwares har gjort en mycket användbar och användarvänlig installations app. När IP-kameran är ansluten till din router med den medföljande UTP-kabel, så kan du hämta installations appen från App Store eller Google Play till din smartphone. När du startar installations appen kommer den att be dig att skanna QR-koden på undersidan av kameran. Sedan länkas kameran samman till appen och installerar din Smartwares kamera för att sedan direkt kunna börja användas. Du kan nu placera kameran vart du vill och se filmupptagning direkt på din smartphone var du än befinner dej. Utökade inställningar kan erhållas via programvaran på den medföljande cd-skivan. Om du föredrar att ansluta din Smartwares SW C903IP.2 IP-kamera via LAN, är detta möjligt också.
  Notera! Kontrollera att kameran fungerar på den valda platsen, innan du börjar montera den. Du kan välja att sätta kameran på en plan yta, eller skruva fast kameran i en vägg..


  Underhåll
  Rengör endast utsidan av kameran med en mjuk, torr trasa eller borste. Öppna inte kameran. Garantin upphör att gälla om du öppnar kameran.

  Vill du se filmupptagningen på datorn, surfplatta eller smartphone? Då är möjligt med denna IP-kamera. Du ansluter kameran till ditt eget nätverk. Detta gör att du har en överblick över ditt hem, företag eller annan egendom - när som helst, var som helst.
  Fördelarna med en IP-kamera
  Ett säkerhetssystem med en eller flera IP-kameror har många fördelar. Du kan spela in de högupplösta bilderna på vilken dator vart som helst i världen. Det finns även en app för din smartphone (Apple eller Android). En annan fördel är att flera personer kan vara inne och titta på filmupptagningen samtidigt.

  Högupplösta bilder, vart du än är
  Smartwares kameror ger en knivskarp bild under alla omständigheter. Du kan välja att aktivera kamerainspelningen manuellt, eller med hjälp av rörelsedetektorn, då kameran börjar spela in vid den tidpunkt då rörelse upptäcks. När inspelningen aktiveras sänds automatiskt meddelande/push notis för att göra dej uppmärksam på att någonting har rört sig framför kameran.

  Redo för framtiden
  Om du väljer att installera IP-kameror för övervakning? Då kan du vara säker på att du är redo för framtiden och därmed fortsätta att sedan bygga ut systemet längre fram om så önskas. Smartwares gör det enkelt för dig: alla våra IP-kameror är plug & play. Kameran har en egen IP-adress som automatiskt tilldelas av nätverket. Naturligtvis levererar vi varje kamera komplett med matchande programvara.

  Egenskaper

  Varumärke Smartwares
  Art.Nr. 10.015.99
  Typ Övervakningskamera
  Kameraupplösning VGA 640X480
  Färg Grå
  Inomhus/Utomhus Inomhus/Utomhus
  Format Mjpeg
  Djup 16,5 cm
  Höjd 19 cm
  Bredd 8,5 cm
  EAN-nr 8711658402789

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Typ
  Färg
  Höjd
  Längd
  Bredd
  932 kr
  1 725 kr
  Övervakningskamera
  Grå
  -
  -
  -
  899 kr
  1 219 kr
  Övervakningskamera
  Vit
  -
  -
  -
  Visa Produkt
  1 745 kr
  2 239 kr
  Kamera
  Guld
  15 mm
  3,5 mm
  3,5 mm
  Visa Produkt
  2 587 kr
  3 359 kr
  Kamera
  Svart
  20 mm
  5 mm
  11 mm
  Visa Produkt