Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Grovdammsugare Kärcher Nt 30/1 Tact L

Grovdammsugare Kärcher
Nt 30/1 Tact L

5 307 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Kraftiga, hållbara komponenter, hög sugeffekt: NT 30/1 Tact grovdammsugare för vått och torrt med det innovativa filterrengöringssystemet Tact och 30-litersbehållare, skyddslist och länkhjul i metall.
Varumärke

Beskrivning

Kraftiga, hållbara komponenter, hög sugeffekt: NT 30/1 Tact grovdammsugare för vått och torrt med det innovativa filterrengöringssystemet Tact och 30-litersbehållare, skyddslist och länkhjul i metall.
För snabb, effektiv rengöring av maskiner, fordon, verkstäder och byggarbetsplatser: Kärchers NT 30/1 Tact grovdammsugare för vått och torrt är en universalmaskin för professionell användning i olika branscher. Den kompakta universaldammsugaren är utrustad med det imponerande filterrengöringssystemet Tact och ett fuktbeständigt planfilter (PES) för dammfri uppsamling av stora mängder fint damm under långa arbetspass. Smuts och vätskor samlas enkelt upp i en kraftig 30-litersbehållare, utrustad med skyddslister och kraftiga länkhjul i metall. Enkel hantering och drift via maskinens nya, centralt placerade reglage gör arbetet mycket smidigare. Maskinen levereras komplett med nyutvecklade, kraftigt förbättrade tillbehör som bekvämt kan förvaras i ett integrerat förvaringsutrymme för sugslang och tillbehör. Gummibeklädda ytor och fästalternativ innebär att verktyg och lådor kan placeras eller fästas på maskinens plana överdel, utan att halka av.

Teknisk information
- Kraftig behållare med skyddslist och länkhjul i metall, länkhjul i metall garanterar god manövreringsförmåga och obehindrad framkomlighet på byggarbetsplatser. Den kraftiga behållaren skyddar maskinen från slag och stötar.
- Förvaring av flexibel slang och elkabel möjliggör säker fastsättning av slangar av olika längd och diameter. Elkabeln förvaras alltid säkert vid transport.
- Löstagbar filterkassett gör att demontering och byte av filter alltid sker dammfritt. Det är omöjligt att montera planfiltret fel.
- Bekväm omkoppling via centralt reglage.

Egenskaper

VarumärkeKärcher
Art.Nr.458774
Volym30 l
Vikt13,5 kg
Effekt1380 W
TypGrovdammsugare
Kabellängd7,5 m
Längd Slang2,5 m
EAN-nr4039784973299