Visar 3 av 23 produkter
Strykmangel Miele B 990

12 879 kr

14 590 kr


Leverans inom <strong>2-5 vardagar</strong>
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Ångstryksystem Miele B 3847

15 090 kr

17 990 kr


Leverans inom <strong>2-5 vardagar</strong>
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Ångstryksystem Miele B 3312

12 639 kr

14 990 kr


Leverans inom <strong>2-5 vardagar</strong>
Finns i flera varianter.
Gå till produkt

Upp till Rabatt
Kampanj

Leverans inom
Finns i flera varianter.
Gå till produkt Gå till produkt Lägg i varukorg

1-2-Liftsystem

Två handgrepp – ingen kraftansträngning! Med det patenterade¹) 1-2-Lift-systemet kan hela ångstryksystemet med strykjärn, ånggenerator och strykbord monteras med några enkla handgrepp. Lås upp den och låt den glida upp i vågrätt läge - nästan rena trolleriet. FashionMaster slätar inte bara ut din tvätt, den skonar dessutom din rygg!

Aktivt strykbord

Strykbrädan hjälper dig aktivt, med tre smarta funktioner, under strykningen. Uppblåsfunktionen ger extra mjuk släthet och utsugningsfunktionen intensivare ånganvändning. Med ångknappen på strykjärnet startas uppblås- eller utsugningsfunktionen i strykbrädan och den stängs automatiskt av under pauser i strykningen. Minnesfunktionen kommer ihåg den senaste inställningen och startar den vid nästa ånganvändning igen.

Hjul

Mobil och lätthanterlig: Även sedan du har fällt ihop din FashionMaster så står den på egna fötter och kan placeras var som helst i bostaden. Med hjälp av de skonsamma hjulen kan den transporteras utan ansträngning och kan placeras just där du vill att den ska stå. Mattkanter, dörrtrösklar eller enstaka trappsteg är inga problem.

Stryksula med bikakestruktur

Det som redan tidigare givit goda resultat hos skontrumman ger nu även resultat med vår FashionMaster. Till skillnad från vanliga strykjärn fördelar den patenterade stryksulan med bikakestruktur ångan blixtsnabbt över hela stryksulan genom små kanaler mellan cellerna. Tack vare den ångfilm som bildas glider strykjärnet mjukt och samtidigt effektivt över din tvätt.

Stryksula som inte fastnar

Det spelar ingen roll om det är frågan om av paljetter, tryck och liknande eller extremt känsliga material – med FashionMaster klarar du även av sådana utmaningar. För att det ska bli extra skonsamt monterar du non-stickstryksulan som kan användas direkt på dekor. Tack vare dess teflonbeläggning skyddar den mörka textilier från att bli glansiga – och det utan att du måste stryka på avigsidan.

Ångmunstycke

Teleskoprör från Miele går att anpassa till den individuella arbetshöjden med en knapptryckning, så att du kan dammsuga bekvämt utan att anstränga ryggen.