Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Köksblandare Damixa Elara

  Utan Diskmaskinsavstängare, Krom

  33%
  Rek. pris 2 180 kr
  Du sparar  718 kr
  1 462 kr

  Delbetala från 31 kr/mån

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Engrepps Köksblandare i krom som är enkel, vacker och lätt att rengöra.

  Damixa har tre gånger vunnit det eftertraktade priset reddot design som är en av de mest prestigefyllda designpriser i världen. Tusentals produkter från hela världen tävlar om utmärkelsen. Det är en stor ära att vara bland de prisbelönta produkter för offentlig visning vid reddot Design Museum.

  Damixa produkter är utformade för att passa alla typer av installationer och har godkänts i många länder i hela världen. Det är viktigt att vissa faktorer beaktas när man beslutar vilken Damixa modell som är bäst för dig.

  Tryck-, kapacitet- och ljudvillkor:
  Kontrollera att den valda modellen uppfyller dina krav. Blandare för högt tryck brukar kräva minst 120-150 kPa och högst 600 kPa för att arbeta effektivt. För att göra det möjligt för 1 - och 2 - greppsblandare att klara ett mycket högt tryck bör perlatorn ersättas med ett flödebegränsning.

  Krav på plats:
  Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för den valda modellen så den blir korrekt installerad. De tredimensionella skisserna och installationsinstruktionerna som finns i rutan på varje blandare (och finns under respektive produkt här på hemsidan) kommer att förse dig med blandarens dimensioner.

  Rengöring:
  För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.
  NOTERA: Garantin är ogiltig om felaktigt rengöringsmaterial har använts.

  Viktiga faktorer:
  Se till att din Damixa produkt inte kommer i kontakt med några starka syror, speciellt saltsyra eller andra medel som innehåller KLOR kemikalier.
  Färgad finish kan bleka om de utsätts för direkt solljus under en kontinuerlig tid.
  Underhåll för att förhindra frostskador
  OBSERVERA: När du installerar en Damixa blandare i en sommarbostad där det kan finnas risk för frostskador, stäng av blandaren vid huvudförsörjningen och låt sedan eventuellt kvarstående vatten rinna av

  Garanti:
  För produkter levererade av Damixa ApS gäller följande garantivillkor från Januari 2010:
  Produkter som konstateras vara behäftade med fabrikationsfel byts eller repareras utan kostnad om de returneras franko till Damixa inom två år från fakturadatum. 
  På Damixas blandare, förutom Serie 30, ges 5 års droppgaranti mot dropp från kranens utlopp under följande förutsättningar:

  -1. Monteringen har utförts av en auktoriserad installatör och enligt gällande regler.
  -2. Damixa får meddelande om och godkänner reparationen innan den utförs.

  2 års fullständig garanti. Därefter ytterligare 3 års droppgaranti.
  Droppgarantin ersätter endast reservdelar. Garantin gäller endast i de fall defekten beror på felaktigt material eller felaktig tillverkning och den inte har uppstått på grund av felaktig hantering, fel montering eller bristfälligt underhåll, vårdslöshet eller onormalt slitage.
  Om produkterna är behäftade med fel som täcks av Damixas garanti ska följande riktlinjer följas:
  Fel som konstateras vid mottagandet, i samband med installationen eller efter installationen ska rapporteras till återförsäljaren som sålt produkten för överenskommelse om eventuell felavhjälpning eller retur. Därefter kontaktar återförsäljaren Damixa direkt.

  Finns med eller utan Luftventil. Levereras komplett med Soft-Pex anslutningar för enkelt montage.

  Egenskaper

  VarumärkeDamixa
  Art.Nr.520000000
  FärgKrom
  DiskmaskinsavstängningNej
  Piputsprång251 mm
  SerieElara
  Anslutning VattenØ10 mm
  GreppEttgreppsblandare
  TypKöksblandare
  Svängbar PipJa
  RSK-nr8302435
  EAN-nr5708516714149