Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Spis GRAM EKP 20662-92 X

Spis GRAM
EKP 20662-92 X

14 395 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Spis från Gram. Ett extra stort ugnsutrymme på 77 liter ger dig stor kapacitet att laga mat till hela familjen. Du får dessutom extra stora bakplåtar och ända upp till sex tillagningsnivåer.
Varumärke

Beskrivning

Spis från Gram. Ett extra stort ugnsutrymme på 77 liter ger dig stor kapacitet att laga mat till hela familjen. Du får dessutom extra stora bakplåtar och ända upp till sex tillagningsnivåer.
Låg energiförbrukning
Med en ugn i energiklass A får du låg energiförbrukning. Det är bra för miljön, samtidigt som du sänker din elräkning.

GRAM BakingPro System
BakingPro System är en helt ny ugnsdesign som ger dig många fördelar som exakt värmefördelning, stabil temperatur, blixtsnabb uppvärmning, större bakplåtar, flera baknivåer och inte minst ett extra stort ugnsutrymme.

Snabbuppvärmning
Med ett snabbuppvärmningsprogram uppnås önskad temperatur på kortast möjliga tid. Ugnstemperaturen når t.ex. 180°C på bara 4 minuter. Så du får en ugn som är klar att använda snabbare än någonsin förut.

Enkel rengöring med pyrolys
Med pyrolys slipper du själv rengöra ugnen. Vid pyrolys värms ugnen upp till omkring 500 °C så att fett och matrester bränns bort. När ugnen har svalnat räcker det att torka ur den med en fuktig trasa. Ugnsluckan låser automatiskt under processen.

Äkta varmluft
Med äkta varmluft får du perfekt värmefördelning, som ger dig möjlighet att bereda flera saker samtidigt. Du kan t.ex. baka kakor i flera skikt och ändå få ett bra resultat.

TouchTimer
TouchTimer med teckenfönster ger dig möjlighet att programmera ugnen att slås på och av vid bestämda klockslag. I skärmen kan du lätt hålla ett öga på den kvarvarande beredningstiden. Dessutom kan du använda timern som en vanlig minutklocka.

Push Pull-knappar
De snygga Push Pull-knapparna är en del av den eleganta designen. Dessutom är de lätta att använda och gör det lätt att rengöra manöverpanelen. Knapparna göms i manöverpanelen – även när du använder ugnen.

Dubbel kokzon
Dubbel kokzon har olika storlekar. Det gör det lättare att hitta den kokzon som passar till den aktuella grytan eller stekpannan. Du kan välja att värma upp hela kokzonen eller bara den inre kokzonen och därmed få en mer energisparande matlagning.

Stektermometer
Med stektermometer har GRAM gjort det ännu lättare för dig att bereda en god stek, så att den blir exakt så som du vill ha den. Stektermometern stänger av ugnen när steken har den kärntemperatur du har ställt in.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeGRAM
Art.Nr.EKP20662-92X
FärgRostfritt Stål
Spänning400 V
Bredd600 mm
UtförandeMultifunktionsugn
EnergieffektivitetA
Tillverkarens Art.Nr.EKP20662-92X
TypSpis
VarmluftJa
Djup605 mm
DisplayJa
GrillJa
Höjd900 mm
StektermometerJa
Pyrolytisk RengöringJa
Vikt49 kg
EAN-nr5709708230089