Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Rök & rökgrill | Användbart matlagningsredskap

Filtrera

boretti

(1)

broil king

(0)

grillsymbol

(2)

landmann

(2)

metalcraft

(2)

mustang

(1)

muurikka

(3)

weber

(1)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Går det att grilla vanligt på en rökgrill?
Vad kan jag grilla i en rökgrill?
Hur ofta behöver jag byta ut träkol eller träflisar i mitt rökskåp?
Hur fungerar en rökgrill?
Vad är ett rökskåp?

Det är inte längre nödvändigt att bygga eller köpa en separat rök om du vill kunna tillreda till exempel nyfångad fisk på det sättet. Med en rökgrill får du ett mycket flexibelt och användbart matlagningsredskap som ger dig många trevliga möjligheter under sommarhalvåret.

Grill med rök – En trevlig tillagningsmetod

Att varmröka råvaror är en skonsam tillagningsmetod som ger en unik smak till maten och som passar med det populära "slow-food konceptet". Olika typer av spån avsedda för rökning ger dessutom olika smak så här kan man variera sig. Genom att använda en grill med rök kan man få bra kontroll över processen och även grilla sin mat på vanligt sätt. Det är inte konstigt att rökgrillar blivit storsäljare på senare år.

En rökgrill ger dig ett nytt sätt att laga mat utan att du behöver införskaffa specialutrustning. Förutom de flesta typer av kött och fisk kan man även röka ostar, grönsaker och varför inte ett gott bröd? De flesta av våra rökgrillar kan även användas om du vill nyttja ånga i matlagningen.