22% Rabatt

Pool Chemoform Thermoblock 10 x 5 m Mosaik

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 109 990 kr

Du sparar 24 000 kr

85 990 kr

Delbetala från 3673 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Komplett set för byggnation av Thermoblock-Pool. Thermoblock-poolen är ett bra val för dig som vill bygga själv och är lite händig. Poolen är enkel att bygga, mycket stabil och har en fantastisk värmeisolation med ett k-värde på 0,29. Denna isolationsförmåga utklassar andra typer av pooler. I och med att värmen hålls lite längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden av poolen reduceras.

Läs mer
Poolstommen byggs med hjälp av byggstenar med en välbeprövad istickskonstruktion. Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Konstruktionen med thermoblock och betong är välbeprövad och har en lång livstid som ger badglädje i många år framöver. Byggstenarna är mycket stabila och har en hög tryckfasthet. De fylls med betong när byggstenstommen är färdigställd (maskinell betongfyllning möjlig). Ingen efterbehandling av poolväggen krävs.
Thermoblock-poolen är dessutom en bra lösning för sluttande tomter. Tack vare den stabila konstruktionen behöver väggen inte efterfyllas utan den kan vara fristående (iakttag armeringskrav).

Övergripande beskrivning av hur poolen monteras.
- Utgrävning av en grop. Tänk på att du behöver ha ca 60 cm plats på alla sidor (räknad från poolens yttermått) för att kunna arbeta obehindrat.
- Byggnation av bottenplatta
- Thermoblock-massiva byggstenar byggs upp på betongplattan
- Armeringsjärn monteras samtidigt (ingår ej)
- Inbyggnadsdelar monteras
- Thermoblock-stommen fylls med betong (betong ingår ej), kan fyllas maskinellt, med en fallbroms
- Skyddsmattan limmas på insidan
- Snäpp-in listen monteras och poollinern hängs in
- Montering av flänsar på inbyggnadsdelarna
- Rördragning och installation av sandfilteranläggningen
- Återfyllning och fyllning av poolen med vatten

Monteringsanvisning bifogas i alla poolset. Obs! Läs alltid igenom hela monteringsanvisningen samt säkerhetshänvisningarna innan du startar med monteringen.

Thermoblocken utmärker sig genom ett speciellt ytskikt med mycket hög tryckfasthet. Stenen är på insidan av kvalitén P80. Olika tryck eller slag kan orsaka synliga bulor i mjukare sten och därför kräver en mjuk sten oftast en extra plexiglasskiva. Tack vara skikten med tryckfastheten P80 på insidan är en plexiglasskiva inte nödvändig i Thermoblock-poolen. Speciella slutelement gör avslutning i hörnen enkelt. I poolpaketet ingår respektive mängd thermoblock P80 och slutelement.

En tålig och slitstark liner ingår i alla poolpaket. Dess tjocklek på 0,8 mm och en hög standard i produktionsprocessen garanterar en bra kvalité. Linern monteras med hjälp av en snäpp-in list. Det är en elegant och bekväm lösning där linern hängs i direkt på insidan av poolväggen. Även snäpp-in listen av aluminium ingår i alla Thermoblock-poolpaket.

Mellan thermoblocken och poollinern fästs en skyddsmatta. Det ger en angenäm känsla när man går på botten och även en mjukare känsla på poolväggarna. Skyddsmattan skiljer och skyddar därmed linern från byggstenarna. Filt i tjocklek 500 g/m2, levereras med bredd 150 cm.

Detta ingår
- Thermoblock-massiva byggstenar, P80
- Poolliner (tjocklek 0,8 mm) och snäpp-in list
- Skyddsmatta för botten och väggar
- Inbyggnadsdelar i ABS, bräddavlopp, inlopp, väggenomföring
- Rördelar för montage, samt ändamålsenligt lim och rengöringsvätska för monteringen
- Sandfilteranläggning
- Rostfri stege

Armeringsjärn och betong ingår ej

OBS! Leverans till tomtgräns.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Chemoform
Art.Nr. 47720100M
Utförande Nedgrävd
Form Rektangulär
Färg Mosaik
Bredd 500 cm
Längd 1000 cm
Djup 150 cm
Material Thermoblock
Typ Pool

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Bredd
Längd
79 990 kr
103 990 kr
500 cm
1000 cm
49 990 kr
64 995 kr
300 cm
600 cm
Visa Produkt
55 990 kr
72 495 kr
350 cm
700 cm
Visa Produkt
59 990 kr
78 995 kr
400 cm
800 cm
Visa Produkt