Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Altrex | Stegar av högsta kvalité

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

I mer än 65 år har Altrex tillverkat stegar för dig som behöver det allra bästa. Altrex står för kvalitet på högsta nivå. Altrex står för säkerhet ända till översta plattformen. Altrex leder utvecklingen då det gäller lösningar för tillgänglighet. Ett företag som alltid letar nya vägar för att du ska kunna arbeta enklare och säkrare. När stegar och ställningar känns som fast mark under fötterna vet du att du har en Altrex.

Enkelsidig trappstege för proffsanvändning

När du behöver bästa kvalitet, funktion och material är Altrex ett givet val. Med Altrex som leverantör får du dessutom godkända produkter, en produktion som delvis drivs av solenergi och inte minst kan 90% av produktmaterialet återvinnas. Det är bra för oss alla och extra bra för vår planet. Allt du kan önska vad gäller stegar kan du få från Altrex. Du väljer från vårt sortiment online och handlar billigt från oss på Bygghemma.