Eva Solo | För ett snyggare och stilrent hem

Eva Solo är ett danskt designföretag som skapar funktionella och vackra produkter för hem och hushåll. Varumärket kännetecknas av ett enkelt och modernt formspråk och produkterna är populära världen över. Här hittar du ett bra utbud av Eva Solos grillar, kökstillbehör, solcellslampor och hushållsprodukter med design utöver det vanliga - för ett snyggare och mer stilfullt hemmaliv.

Matlagning med Eva Solo

Sällan smakar maten så gott som när den har tillagats utomhus. En bra grill och ordentliga grillbestick är egentligen allt du behöver för att laga riktigt god mat ute, men för den som önskar finns det också en hel del andra tillbehör att välja mellan. Grillbord & grillvagn är t.ex. något som många finner användbart och som kompletterar uteköket mycket väl. Eva Solo har tagit produkter för utekök till en helt ny nivå där funktion samspelar med unik, innovativ och trendig design.

Värna om miljön med solcellsbelysning

Att använda solcellslampor som utomhusbelysning är ett smart sätt att minska både sin klimatpåverkan och sin elräkning. Lamporna laddas i dagsljus och solenergin omvandlas sedan till elektricitet som fungerar utmärkt att använda som altanbelysning, i trädgården eller på balkongen. Piffa till din utemiljö och köp solcellsbelysning från Eva Solo prisvärt online hos oss på Bygghemma.se.

Filter

Dina val
Visar 0 av 40 produkter

Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.