Mundoclima | Portabel luftkonditionering

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Den som är ute efter en AC gör klokt i att spana in MundoClima. Med över 60 års erfarenhet inom luftkonditionering satsar det spansa varumärket på utveckling. MundoClima tillverkar luftkonditionering både till hushållet, affärsverksamheten och industrin. Produkterna säljs världen över, och du kan enkelt beställa hem din egna från oss på Bygghemma.

Hur fungerar en portabel AC?

På bygghemma.se finns portabla MundoClima modeller. Det innebär att du kan få svalka var du än behöver, oavsett om det är i sovrummet eller köket. Du bestämmer själv. Tack vare stadiga hjul och ett bra grepp kan din AC enkelt flyttas omkring.

Behöver man underhålla sin AC?

Fördelen med många av MundoClimas modeller är att de är nästintill underhållsfria. Med jämna mellanrum bör du rengöra filtren för att få bästa effekt. Det finns modeller som med en röd lampa indikerar att det är dags att tömma kondenstanken på vatten, och vill man finns ofta möjlighet att koppla på dränering.