Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Toshiba | Pålitlig elektronik

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Är en luftvärmepump från Toshiba en bra värmekälla i mitt hem?
Hur fungerar Toshibas luftvärmepumpar?

Populära filtreringar

Toshiba är ett av världens mest kända tillverkare av konsumentelektronik. Med över 70 år i branschen är Toshiba ett pålitligt alternativ med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Hållbara och innovativa lösningar

Som ett av världens största företag inom teknik sträcker sig Toshibas varor och tjänster från informationsteknik och kommunikationsutrustning till elektroniska komponenter och hushållsapparater. Med detta helhetsperspektiv erbjuder Toshiba produkter som är både genomtänkta och lättillgängliga för såväl professionella industriarbetare som hemmabyggare. Sedan grundandet år 1939 har Toshiba satsat på att ta fram innovativa lösningar och fortsätter än idag utmana de begränsningar som den nuvarande tekniken har. Smart design i kombination med en stark strävan efter att tillgodose marknadens ständigt skiftande behov är ett av Toshibas kännetecken. Med en omfattande expertis och med hållbarhet i sikte erbjuder Toshiba en rang av produkter som är utformade för att underlätta konsumentens dagliga tillvaro.