Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Toshiba

  Toshiba är ett av världens mest kända tillverkare av konsumentelektronik. Med över 70 år i branschen är Toshiba ett pålitligt alternativ med fokus på kvalitet och hållbarhet.

  Läs mer...

  Hållbara och innovativa lösningar

  Som ett av världens största företag inom teknik sträcker sig Toshibas varor och tjänster från informationsteknik och kommunikationsutrustning till elektroniska komponenter och hushållsapparater. Med detta helhetsperspektiv erbjuder Toshiba produkter som är både genomtänkta och lättillgängliga för såväl professionella industriarbetare som hemmabyggare. Sedan grundandet år 1939 har Toshiba satsat på att ta fram innovativa lösningar och fortsätter än idag utmana de begränsningar som den nuvarande tekniken har. Smart design i kombination med en stark strävan efter att tillgodose marknadens ständigt skiftande behov är ett av Toshibas kännetecken. Med en omfattande expertis och med hållbarhet i sikte erbjuder Toshiba en rang av produkter som är utformade för att underlätta konsumentens dagliga tillvaro.

   
  Visar 2 av 2 produkter
  21%
  Luftvärmepump Toshiba Supreme 25

  15 900 kr

  20 095 kr


  Leverans inom <strong>2-5 vardagar</strong>
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  23%
  Luftvärmepump Toshiba Supreme 35

  16 900 kr

  21 995 kr


  Leverans inom <strong>2-5 vardagar</strong>
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt

  Upp till
  Kampanj

  Leverans inom
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt Gå till produkt Lägg i varukorg