Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Pärlsingel

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med pärlsingel kan du dekorera exempelvis trädgårdsgångar och sätta en vacker prägel på din utemiljö. Stenarna är små runda och vita med vissa inslag i rosa. De ser precis ut som små pärlor med sin storlek som varierar mellan sex till åtta millimeter.

Dekorera trädgården med pärlsingel

Tänk dig en grusgång med mjuk vacker pärlsingel. Vita runda små stenar som också kan skifta i rosa, grått och beige. Singel är ett snyggt underlag som samtidigt är lättskött och som hindrar ogräs att växa upp. Som underlag behöver du lägga en fiberduk sedan strör du ut stenarna ovanpå. Resultatet blir ljust och fräscht. Att välja singel är ett enkelt sätt att förändra i trädgården.

Med pärlsingel blir din trädgårdsgång eller uteplats lysande vit med några få undantag som gör detta material levande. Oavsett om du vill ha en stram trädgård eller en romantisk är detta singel ett lämpligt material. Hur slutresultatet blir beror på vilka möbler och växter som du väljer i övrigt. Här har du chans att skapa din egna oas.