15% Rabatt

Säkerhetsskydd Clear Pool Topp Rund Ø360

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 13 595 kr

Du sparar 2 105 kr

11 490 kr

Delbetala från 528 kr/mån

Tillverkningsvara
- Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

På säkerhetsskydd Topp är presenningen förstärkt med tvärgående aluminium-profiler. Skyddssystemet är ändamålsenligt, väl utformat och erbjuder ett prisvärt alternativ bland säkerhetsskydden. Lätt att rulla upp tack vare vev med reduktion. Skyddet rullas ut med hjälp av ett dragband. Vid bassängens kortsidor fästs presenningen med en spännrem.

Läs mer
Presenningen är tillverkad av 550 g/m2 tjock PVC. Den tvärgående balkens avstånd uppgår till max 150 cm och mellan tvärbalkarna finns hål för regnvatten. Möjliga färgkombinationer över-/undersida är blå-beige, grön-beige, mandel-beige, beige-beige. För runda pooler med diameter upp till 360 cm. Ett skydd lönar sig alltid. Det förhindrar att stora mängder smuts som t.ex. löv eller andra föroreningar hamnar i bassängvattnet. Detta leder till att minska inte bara rengörningstiden utan även mängden kemikalier som används. När det gäller nedsänkta pooler är ett olycksskydd absolut nödvändigt. De skydd som testats klarar av ett barns vikt och i nödfall även en vuxens. I Sverige räknas en låsbar skyddstäckning som barnsäker eller om poolen är omgärdad av ett minst 90 cm högt staket med låsbar grind. I Frankrike ställs de mest konkreta kraven i Europa på ett barnsäkert skydd. Normen NF P 90-308 kräver en normerad testprocedur av skydden för att detta ska få lov att omnämnas som barnsäkert. Säkerhetsskyddet Topp har testats enligt denna norm.

Egenskaper

Varumärke Clear Pool
Art.Nr. 2566011
Form Rund
Diameter 360 cm
Typ Säkerhetsskydd

Tillbehör du kan behöva

 • Bottenskyddsmatta Clear Pool Rund

  Bottenskyddsmatta för runda pooler. Glöm inte! Innan man ställer upp poolen bör man alltid lägga ut en bottenskyddsmatat under. Denna skyddar linern och ger en angenäm känsla när man går i poolen.

  1 490 kr

  1 895 kr

  Visa Produkt
 • Termofolie Clear Pool Rund

  Termofolie för runda pooler. Det rekommenderas att du täcker över din pool med termofolie under den tid du inte använder poolen. Med nopporna nedåt isolerar termofolien den vattentemperatur som redan uppnåtts i poolen.

  590 kr

  749 kr

  Visa Produkt
 • Säkerhetsskydd Clear Pool Topp Oval och Åttaformad

  På säkerhetsskydd Topp är presenningen förstärkt med tvärgående aluminium-profiler. Skyddssystemet är ändamålsenligt, väl utformat och erbjuder ett prisvärt alternativ bland säkerhetsskydden. Lätt att rulla upp tack vare vev med reduktion. Passar ovala och åttaformiga pooler.

  18 390 kr

  21 695 kr

  Visa Produkt
 • Poolskydd Clear Pool Standard Oval och Åttaformad

  Poolskyddet Standard är ämnat för ovanmarkspooler eller delvis nedsänkta pooler. Det träs över bassängkanten, dras åt och linan fixeras med hjälp av ett spännlås. Poolskydd Standard kan även användas som vinterskydd. För åttaformiga och ovala pooler. Ett skydd lönar sig alltid.

  1 490 kr

  1 895 kr

  Visa Produkt